Sub genericul ”Dansul unește oamenii!” se va desfășura cea de 35-a ediție a Festivalului-Concurs Internațional de gimnastică și dans ”Prietenia”, care va avea loc în zilele de 8 și 9 iunie, la Sala Sporturilor.

Timp de două zile, Vasluiul va fi animat de tineri, copii şi părinţi, care vor urmări evoluțiile participanţilor de la Festivalul Internaţional de dans şi gimnastică “Prietenia”.

Ediţia din acest an va aduce pe scenă peste 1.500 de copii şi adolescenţi din toată ţara, dar şi din străinătate. La Vaslui sunt așteptate formații din România, Bulgaria, Moldova, Ucraina și Ungaria.

Este minunat că avem tineri care pot şi vor să intre în viaţă cu forţa şi pasiunea pe care o au în timpul dansului. Câştigători vom fi cu toţii, cei care vor fi prezenţi la Vaslui. Mulţumesc celor care s-au străduit şi au dus mai departe an de an acest frumos festival”, a spus Elena Anuşca Doglan, sufletul evenimentului.

Deschiderea Festivalului are loc sâmbătă, de la ora 9, iar duminică dimineață este programată Gala și festivitatea de premiere.

”Prietenia” are și o secțiune indirectă, cu participare din Bulgaria, Moldova, Ungaria și România.

Articolul precedentZiua Eroilor, marcată printr-un ceremonial militar-religios la Vaslui
Articolul următorPrimarul Boroș despre canalizarea Gura Leului: „Nici Guvernul și nici prin Fonduri Europene nu avem bani pentru așa ceva!”