Grădinița de la Puiești

Elevi emoționați, părinți îngrijorați! Într-o asemenea atmosferă a început școala în județul Vaslui. Din păcate, în multe zone, careul începutului de an școlar a fost făcut în plin șantier.

Zeci de clădiri sunt în reabilitări, modernizări sau construcții noi.

Conform datelor Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, în prezent sunt în derulare 186 de obiective de investiții, pe diferite programe de finanțare.

”Dintre acestea, în 35 de școli mai avem încă de lucru, fiind cu grad ridicat de realizare, de peste 80%. Probabil, până vine frigul le vom inaugura în mare parte. În alte 51 de unități se lucrează, iar diferența, aproximativ 100 de obiective de investiții se regăsesc în stadiu de licitație sau de începere a lucrărilor”, a spus Gabriela Plăcintă, inspectorul general al ISJ Vaslui.

La Albești sunt în derulare 3 obiective de investiții în infrastructura de învățământ, la Alexandru Vlahuță-5, la Arsura, Banca, Băcani, Băcești, Bălteni, Berezeni, Bogdănești, Boțești, Bunești-Averești, Ciocan, unde toate unitățile școlare sunt finalizate în proporție de 85%.

Articolul precedentIncendiu în Piața Traian
Articolul următorPrimul aur internațional la bodybuilding