Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat de autorităţi, care era cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de violenţe fizice asupra persoanei pe teritoriul R. Moldova.

În ziua de 10 decembrie a.c, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 32 de ani.

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele bărbatului era o alertă Interpol de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emis de autorităţile din R. Moldova, începând cu iunie 2020, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de violenţe fizice asupra persoanei, pe teritoriul R. Moldova.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentConducea un ansamblu rutier, fără să deţină permis de conducere valabil pentru aceasta
Articolul următorL-ați văzut? Sunați imediat la 112!