Încă un proces câștigat în instanță de Sebastian Oancea, jurnalist realitateadevrancea.net, cu președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, lovit în plin, de-a lungul vremii, de anchetele acestuia.

„Am repurtat a patra victorie definitivă împotriva baronului Marian Oprișan, în procesul în care îmi cerea 200.001 lei pentru că i-am devoalat devalizarea SC Drumuri și Poduri, contractele acordate preferențial protejaților partidului și ziariștilor de casă. Recursul a fost respins de Înalta Curte de Casație și Justiție, astăzi”, a scris jurnalistul Sebastian Oancea, pe pagina personală de Facebook. 

Într-o declaraţie pentru Epoch Times, jurnalistul şi-a exprimat mulţumirea că justiţia din România funcţionează.

„Baronii sunt o specie pe cale de dispariţie, dar, se pare, Oprişan refuză să iasă onorant din viaţa politică şi administrativă, luptându-se cu jurnaliştii care-i devoalează golăniile din bani publici. Este al patrulea proces pe care îl câştig în toate fazele: fond, apel, recurs. Interesant este de unde a avut bani Oprişan să dea unei importante case de avocatură peste 100 de mii de euro ca să se lupte cu mine. Mai bine făcea un drum sau o grădiniţă, cu banii ăştia”, a spus Sebastian Oancea.

Articolul precedentCUTREMUR în județul Vaslui, la 43 de ani de la seismul din 1977
Articolul următorŢigări de contrabandă ascunse în canistre, confiscate la frontieră