Lucrările la Secția Pediatrie (fostul Spital de copii) a Spitalului „Elena Beldiman” sunt în plină desfășurare. Contractul în desfășurare, cu o valoare de 4,5 milioane lei, prevede reabilitarea în totalitate a clădirii secției în vederea creșterii eficienței energetice.

„În prezent, lucrările se desfășoară cu respectarea prevederilor tuturor ordonanțelor militare în vigoare și se lucrează în jumătatea sudică a imobilului, pe toate cele patru nivele. Am disctatat, atât cu executantul, cât și cu proiectantul iar lucrurile merg în direcția bună, în sensul că, în ciuda unor situații neprevăzute apărute, lucrările sunt în termenul de execuție. Așa cum de altfel sunt și celelalte lucrări pe care le avem în derulare în acest moment”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că, proiectul derulat la Secția de Pediatrie face parte dintr-un pachet mai mare de proiecte cu finanțare europeană, Bârladul reușind, până în acest moment, să atragă fonduri nerambursabile de peste 26 de milioane euro. Este cea mai mare sumă atrasă vreodată la nivel de municipiu.

Articolul precedentFonduri Europene pentru Școala Profesională din Bârlad
Articolul următorLucrările de asfaltare în Bârlad continuă