În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

          În cursul zilei de Sâmbătă, 6 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui, au căutat și depistat pe raza localității Emil Racoviță, comuna Dănești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 5 februarie a.c., Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”distrugere”,”amenințare” și ”violare de domiciliu”. Infracțiunile au fost săvârșite în luna iunie 2016 pe raza localității Emil Racoviță.

      Persoana sus-menționată a fost condusă de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentMARȚI, ora 18 – Dezvăluiri despre Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, la Culisele Statului Paralel
Articolul următorTânăr din Vaslui, prins după o urmărire ca-n filme de polițiști