În data de 7 februarie a.c., ora 13:50, polițiștii Biroului Rutier Vaslui împreună cu polițiști din cadrul Poliției Locale Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Plopilor, din municipiul Vaslui, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, prin folosirea semnalelor luminoase și sonore ale autospecialei de poliție, față de un un autoturism înmatriculat în județul Bacău, care se deplasa pe direcția Bălteni – Vaslui.

Acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, încercând să se sustragă activității de control. S-a procedat la urmărirea autoturismului, reușindu-se interceptarea acestuia, după parcurgerea unei distanțe de aproximativ 100 de metri, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-o rigolă.

Totodată, a încercat să-și asigure scăparea, prin fugă, însă a fost urmărit și interceptat de polițiști, în apropiere, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui pentru cercetări.

Procedând la legitimarea și identificarea acestuia, s-a stabilit că bărbatul de 22 de ani, din municipiul Vaslui, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.       

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentMandat de executare pus în aplicare de polițiști
Articolul următorAmenzi de 7.500 de lei pentru 31 de persoane prinse fără declarație privind deplasarea după ora 23