Un bârlădean care locuiește în vecinătatea cimitirului Eternitatea din Bârlad și care tranzitează aproape zilnic strada Cerbului, cea care străbate de-a lungul locația mai sus amintită, a filmat și a trimis pe adresa redacției noastre, imagini cu două gropi care s-au format din cauza traficului, în jurul a două canale colectoare.

Bârlădeanul care locuiește în zonă, susține că respectivele gropi nu pot fi evitate și că orice conducător auto le „ia sub roată” în mod obligatoriu când pe contrasens vine un alt autoturism și practic cele două benzi sunt ocupate.

„Bună ziua, la ieșirea din cimitir, este o groapa pe marginea drumului, care s-a mărit și s-a depărtat de bordură, este exact pe roata din dreapta a unui trafic normal, mai ales când trec în sens invers 2 mașini. E mare, adâncă și cu buza dreapta, rupe roata, pierzi direcția. Poate vede cineva și poate transmite să o repare…”

Dacă aveți cunoștință despre situații asemănătoare sau orice aspect care ține de sesizarea administrației locale, vă rugăm să ne trimiteți imagini sau informații pe adresa redacției.

Articolul precedentA fost confirmat un focar de pestă porcină africană în orașul Murgeni
Articolul următorRegal de tango pe scena Festivalului ”Hora din Străbuni”