CSM Vaslui se află în fața unei performanțe istorice. La șase luni de la înființare, clubul vasluian are șansa să ajungă în careul de ași al Cupei României la handbal masculin.

Vasluienii vor întâlni în sferturi vicecampioana României, Steaua București, meci care se va disputa în fața propriilor suporteri, sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 11.

Jucătorii fac apel la public să vină în număr mare la sală, pentru a-i susține și pentru a se bucura de o eventuală calificare în Final Four.

”Chiar dacă pornim cu șansa a doua, Cupa este o competiție a surprizelor și se poate întâmpla orice. Jucăm acasă și vom avea susținerea suporterilor, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare. Întâlnim vicecampioana, o selecționată formată din români și străini, care evoluează în Seha League. Este o echipă importantă din Liga Națională, însă asta nu înseamnă că ne vom da deoparte. Ne vom canaliza toată energia pe acest meci, pentru a oferi un spectacol de calitate și de ce nu, să fim surpriza competiției”, a spus Leonard Bibirig.

Intrarea le meci este liberă, în limita celor 1.200 de locuri.

Articolul precedentCorala Fantasia susține mai multe concerte în județul Neamț
Articolul următorEmoționant: drama unui bărbat din comuna Pușcași, virală pe facebook!