Ieri seară, poliţiștii din Bârlad au adus bucurie în casa unui tânăr, restituindu-i o cutie pierdută, în care se aflau medicamente în valoare de peste 70.000 de lei. 

În noaptea de 28 februarie/1 martie a.c., polițiștii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Bârlad, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza stației CFR Bârlad, au găsit o cutie în care se aflau mai multe flacoane cu medicamente.

Polițiștii au efectuat verificări la spitalele de pe raza județului Vaslui și cele limitrofe, cu privire la pacienții care ar putea folosi respectiva medicamentație.

În urma cercetărilor a fost identificat proprietarul acestora,  fiind vorba de un  tânăr, de 18 ani, din Bârlad, care pierduse cutia.

Medicamentele, în valoare de peste 72.000 de lei, reprezentau tratamentul pe care tânărul îl urmează lunar și au fost restituite acestuia.

Emoționat, tânărul le-a mulțumit polițiștilor care au găsit medicamentele și  l-au ajutat în lupta cu afecțiunea medicală de care suferă, mărturisind că nu mai spera să le găsească, mai ales datorită valorii mare pe care acestea o aveau.

Articolul precedentVasluian trimis în arest de judecătorii din Bacău, pentru furturi din locuințe
Articolul următorUn elicopter SMURD intervine pentru transportul unui bărbat ars din comuna Șuletea