CSM Vaslui a suferit una dintre cele mai severe înfrângeri din actualul sezon, în fața lui Minaur Baia Mare, scor 21-30.

Vasluienii au contat doar în prima repriză, unde timp de 22 de minute au fost la conducere, având în Valentin Petrila un portar de excepție.

Handbaliștii pregătiți de Leonard Bibirig au înscris aproape la fiecare atac și cei prezenți se așteptau la o victorie facilă a oaspeților.

N-a fost să fie! Băimărenii au preluat pentru prima dată conducerea abia în min. 22 (11-10) și au intrat la pauză cu un avantaj nesperat (15-11), după modul în care s-au desfășurat ostilitățile în prima parte a meciului.

După pauză, jocul a fost la discreția gazdelor, care, chiar dacă au avut șase minute în care nu au înscris, s-au impus în final fără probleme, scor 30-21.

Astfel, Leonard Bibirig a avut parte de o aniversare cu gust amărui, tehnicianul împlinind astăzi vârsta de 49 de ani.

De remarcat excesul de zel al observatorului FRH, Doru Manea, care a ținut neapărat să se remarce la un meci liniștit care nu a ridicat nicio problemă arbitrilor.

CSM Vaslui: Petrila (9 intervenții, a apărat 2 de 7m), Erhan (3, apărat un 7m), Pralea – Carali 6, Acatrinei 5, Amihăesii 4 ( 1 din 7m), Karamishev 2 (din 7m), Polocoșer 1, Cumpănici 1, Cîrchea 1, Petrea 1, Dragon, Khadkevich, Voinea. Antrenor: Leonard Bibirig.

Articolul precedentAccident în zona Grădină din Bârlad: tamponare între două autoturisme – VIDEO
Articolul următorCeața l-a derutat pe un vasluian, însă a fost găsit de pompieri după 9 ore de căutări