O clipă de neatenție a unui copil în vârstă de 10 ani, care a traversat strada în fugă și prin loc nepermis, era să-l coste viața după ce a fost lovit de un autoturism. El se află acum internat într-un spital din Iași.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 13:00, în zona Confecții, când copilul în vârstă de 10 ani s-a grăbit să treacă strada prin loc nepermis, în fugă, ieșind de după o mașină care staționa pe prima bandă. Minorul a fost lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar.

Echipajul medical sosit la locul accidentului l-a preluat și transportat pe minorul de 10 ani la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost diagnosticat cu fractură deschisă la un picior. Medicii de aici l-au transferat la un spital de specialitate din Iași.

„Minorul a fost diagnosticat cu policontuzii prin accident rutier și fractură deschisă glezna stângă. S-a luat decizia să fie transferat la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria” din Iași, în stare stabilă”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Articolul precedentS-au majorat bursele pentru elevii bârlădeni
Articolul următorAngajat Aquavas Bârlad, filmat în timp ce-și spăla autoturismul personal în curtea instituției