Metehnele vechi ale angajaților Aquavas Bârlad, care în urmă cu aproximativ 7 luni au fost filmați în mod repetat cum își spălau autoturismele personale în curtea instituției publice, par să nu dispară.

După ce în primăvara acestui an, în presa locală au apărut imagini video în care mai mulți angajați ai sucursalei Bârlad, au fost surprinși cum își spălau autoturismele personale chiar în curtea instituției publice, directorul Vasile Ungureanu a dat asigurări că va face o analiză și că va lua măsurile care se impun.

Autoritatea directorului sucursalei Bârlad este foarte ușor pusă la îndoială chiar de ultima ipostază în care a fost surprins încă un angajat, sâmbătă după amiază (20 octombrie), care își spăla liniștit autoturismul personal în curtea Aquavas. În imaginile video se vede cum un bărbat stropește cu un furtun un autovehicul și apoi îl freacă cu peria. Acesta nu pare să-și facă prea multe griji, de faptul că ar putea fi filmat de vreun trecător.

Contactat telefonic, directorul Aquavas Bârlad – Vasile Ungureanu a precizat că angajații care au fost surprinși în primăvara acestui an spălând autoturismele personale, au fost sancționați cu avertisment și s-a trecut în fișa postului că această activitate este interzisă. Cât despre angajatul filmat sâmbătă, reprezentantul Aquavas a declarat că se va trece la următorul pas, cu aplicarea unei alte sancțiuni, alta decât cea de avertisment.

Articolul precedentMinor accidentat grav, în zona Confecții din Bârlad
Articolul următorRugby printre cucuruzi la Tanacu!