Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat unor echipe operative din cadrul IPJ Vaslui o persoană pe numele căruia era emis mandat de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Germaniei.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, C.O., cu cetăţenie romană şi Republica Moldova, în vârstă de 33 ani, pasageră într-un autoturism marca Toyota.

”La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat faptul că pe numele tinerei este emis de către autorităţile din Germania, la începutul lunii mai a.c., un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii”, a spus Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, care a fost predată unei echipe operative din cadrul IPJ Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Articolul precedentPS Ignatie s-a rugat în genunchi, alături de sute de copii din zona Hușiului
Articolul următorBârlad. Indicatoare cu flash-uri alimentate cu panouri solare, în valoare de 49 000 de lei