În perioada 13-15 septembrie, va avea loc la Vaslui ediția a doua a Conferinței Naționale Blue Knights România, ediție organizată de Blue Knights Romania IV.

Cine este clubul Blue Knights? Blue Knights este clubul polițiștilor motocicliști în care, la nivel mondial, colegialitatea uniformei de organ al legii este completată de frăția pasiunii pentru două roți.

Membrii acestui club se deosebesc de majoritatea motocicliștilor prin vestele albastre/bleumarin cu inscripția Blue Knights și patchul cavalerului albastru.

Clubul Blue Knights, în România are 7 Chaptere, cel de al patrulea fiind cu sediul în Vaslui.

”Cu ocazia Conferinței naționale Blue Knights România, vă așteptăm în număr cât mai mare la Vaslui, sâmbătă, 14 septembrie, pentru a ne putea cunoaște mai bine și a ne dezvolta comunitatea. Începând cu ora 11:30 membrii Blue Knights Romania LE MC, împreună cu toți motocicliștii dornici de plimbare, vor fi la Sala Sporturilor din Vaslui pentru ca în jurul orei 15:30-16:00, să ne adunăm cu toții la ”Clubul Pescarilor”, locație aflată la 4 km de oraș, pentru a ne putea bucura împreună de ultimele zile de sezon”, se precizează în comunicatul clubului.

Articolul precedentPermise de conducere false depistate la controlul de frontieră
Articolul următorVIDEO. Exercițiu: Cutremur de 6,8 grade pe Richter și incendiu la o clădire din Bârlad