Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Murgeni după ce și-a agresat concubina, i-a sustras autoturismul și l-a condus deși avea permisul de conducere suspendat.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 49 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de ”violență în familie”, ”distrugere”, ”furt în scop de folosință” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

     Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 21 august a.c., ora 23.30, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 44 de ani, și i-ar fi distrus telefonul mobil. Totodată, acesta i-a sustras, fără drept, autoturismul pe care l-ar fi condus de la Murgeni până în municipiul Bârlad, deși acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule, din anul 2018.

În urma probatoriului administrat, la data de 22 august a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Articolul precedentDosar penal pentru un tânăr din Vaslui care a fost prins de polițiși, la volan, fără permis de conducere
Articolul următorCOD ROȘU de vijelii în Neamț, Vaslui și Iași