Un tânăr din Vaslui, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii Biroului Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, după ce a condus un autoturism fără a deține permis de conducere.

Polițiștii Biroului Poliției Rutiere au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 18 de ani, din Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

    În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în ziua de 21 august a.c., ora 22.30, tânărul conducea un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, în zona străzii Unirii din municipiul Vaslui. Din cauza vitezei reduse cu care se deplasa precum și a impreciziei în deplasare, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Ordine Publică au procedat la efectuarea semnalului regulamentar pentru oprire.  Tânărul nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, încercând să se sustragă controlului. Polițiștii au continuat urmărirea autoturismului până pe strada 1 Decembrie, unde tânărul a coborât de la volan și a fugit, fiind identificat de un echipaj de poliție rutieră în zona străzii Castanilor. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu avea eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În data de 22 august a.c., față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus aplicarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Articolul precedentSituația statistică actualizată, referitoare la COVID 19, pentru județul Vaslui, azi – 24 august 2020
Articolul următorMurgeni: Și-a bătut concubina, i-a furat mașina și a pornit pe străzi deși avea permisul de conducere suspendat