Primăria Municipiului Bârlad informează că, în cursul zilei de astăzi, 12 martie 2020, urmare a consultărilor cu celelalte autorități locale și județene, precum și cu personalul de conducere al Primăriei Bârlad, au fost luate noi decizii care au ca scop protejarea populației împotriva potențialelor riscuri de propagare a infecțiilor cu noul coronavirus Covid-19.

Astfel, de pe data de 12 martie 2020, Centrul de revitalizare corporală și loisir își va închide activitatea pentru publicul larg, cu excepția a două cabinete (masaj și recuperare), unde prezența publicului este foarte scăzută.

Totodată, începând cu data de 14 martie 2020, și Serviciul Grădina Zoo își va retsrânge semnificativ activitatea. Pentru o perioada nedeterminată grădina nu va mai putea fi vizitată în nicio zi de sâmbătă și duminică, când de obicei se înregistrează afluxuri mari de vizitatori, ci numai de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-18.00.

De asemenea, au fost stabilite și numerele de telefon la care populația Bârladului poate obține informații despre programul serviciilor și direcțiilor Primăriei, precum și despre ultimele decizii luate la nivel local, județean și/sau național pentru limitarea răspândirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus COVID-19. Acestea sunt 0 800 804 408 – TELVERDE și 0235.411.760. Lista cu interioarele fiecărui birou se va face publică.

Vineri, 13 martie, programul de lucru al întregului personal al Primăriei Municipiului Bârlad va fi până la ora 13.00, întrucât, atât clădirea Palatului Comunal, cât și toate celelalte imobile exterioare în care funcționează servicii și birouri administratiuve vor intra într-un proces de dezinfecție.

„Așa cum anunțat, am stabilit toți responsabilii cu punerea în aplicare a fiecărei măsuri în parte, din Hotărârea nr. 1/11.03.2020, a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Bârlad. Reluăm apelul la calm și asigurăm că la Primăria Bârlad se muncește, însă este nevoie de luarea unor măsuri pentru protejarea tuturor. În primul rând rugăm bârlădenii să respecte toate indicațiile personalului Poliției Locale, care are o serie de atribuții extrem de importante în buna gestionare a acestei situații. Alături, evident, de întreg personalul nostru cooptat în măsurile de apărare și protejare a populației municipiului nostru!”, a anunțat primarul Dumitru Boroș.Imagine
Articolul precedentL-ați văzut? Anunțați IMEDIAT poliția!
Articolul următorComitet de URGENȚĂ la MAI, pentru coronavirus. Victor Costache: ”Exportul de medicamente a fost SUSPENDAT”