Consilierii locali din municipiul Vaslui au aprobat noi sensuri unice de circulație în oraș, menite să descongestioneze traficul.

În perioada următoare vor apărea nu mai puțin de 16 sensuri unice, noi restricții privind parcarea sau staționarea vehiculelor, 4 noi sensuri giratorii, iar două intersecții aglomerate vor fi semaforizate.

Prin impunerea circulației pe un singur sens se vor crea aproximativ 450 locuri de parcare, susțin reprezentanții Consiliului Local.

Pe alte străzi vor fi instituite restricții privind oprirea și parcarea autovehiculelor, în timp ce pe unele vor fi interzise staționările.

Se vor înființa noi sensuri giratorii la intersecția str. Metalurgiei cu DN 2F și str. Mihail Sadoveanu, în zona locuințelor sociale, la intersecția str. Traian cu str. Mihai Viteazul și str. Andrei Șaguna, la intersecția str. Republicii cu str. Biruinței și str. Păcii, dar și la intersecția str. Ștefan cel Mare cu str. Victoriei și str. Hușului.

În plus, alte două intersecții, cea de la Liceul „Mihail Kogălniceanu” și cea dintre str. Slt. Adrian Ioanesei cu str. Ștefan cel Mare, urmează a fi semaforizate.

Articolul precedentFără incidente la prima probă scrisă de la bac
Articolul următorA început Biblioteca de vacanță!