Biblioteca Judeţeană “Nicolae Milescu Spătarul” se dovedeşte a fi educator gratuit pentru sute de copii din municipiul Vaslui pe perioada vacanţei de vară.

Micuţii sunt aşteptaţi la “Biblioteca de Vacanţă”, unde pot lua lecţii de engleză, italiană și franceză, pictează, vizionează filme artistice, documentare, desene animate sau participă la diferite jocuri.

“Şi în acest an ne bucurăm de o prezenţă mare a copiilor. Avem înscrişi la atelierele noastre câteva sute de copii şi ne aşteptăm ca numărul participanţilor să crească. Partea cea mai importantă este că părinţii au constatat nevoia copiilor de a participa în perioada vacanţei la acţiuni comune care duc la o socializare mult mai uşoară”, a spus Gelu Bichineţ, directorul Bibliotecii Judeţene Vaslui.

Instituţia a inclus și în acest an cursuri de şah, workshop-uri muzicale, ateliere de origami şi quilling, string art şi jocuri de mişcare.

“Biblioteca de vacanţă” durează până în luna septembrie, iar atelierele sunt deschise de luni până vineri şi durează fiecare câte două ore.

Programul “Bibliotecii de vacanţă”

Articolul precedentNoi sensuri unice în municipiul Vaslui
Articolul următorLucrări suplimentare la canalizarea din cartierele Munteni și Podeni