Ovidiu Ioan Perianu, care evoluează pe postul de mijlocaș central, a uimit pe toată lumea la antrenamentele celor de la FCSB, unde tânărul jucător de 18 ani a ieșit al doilea la testele fizice, după căpitanul echipei, Florin Tănase.

Perianu a ajuns în 2017 la FCSB după ce Dinamo l-a luat de la Bârlad, dar l-a cedat după numai jumătate de an grupării „Academia Atletico Madrid” din București.

Ovidiu Ioan Perianu este din localitatea Bogești, comuna Pogana și în 2012 a fost remarcat de antrenorul grupelor de juniori al clubului FC Vaslui. Ovidiu nu a putut să onoreze înțelegerea cu clubul vasluian, din cauza navetei istovitoare pe care era nevoit s-o facă aproape zilnic, așa că a ajuns la Viitorul Bârlad. Un an mai târziu, tatăl său l-a dus la Dinamo să dea probe, unde din totalul de 20 de copii înscriși el a fost singurul selecționat să rămână.

A evoluat 6 luni pentru Dinamo după care a fost remarcat de Academia Atletico Madrid din București, cu care a obținut două titluri de campion național. În tot acest timp el a fost ținut sub observație de FCSB.

Ovidiu Perianu a fost singurul jucător de la Atletico Madrid București care a jucat toate meciurile fără să fie schimbat.

Articolul precedentGeneralii din spatele „băieților deștepți” din Sănătate. Cum s-a îmbolnăvit sistemul medical
Articolul următorTrei intersecții din Bârlad, supuse lucrărilor de fluidizare a traficului rutier