ACTUALIZARE. Victima, o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care era pasageră pe bancheta din partea dreaptă a șoferului, a ajuns la UPU Vaslui cu traumatism cranio cerebral.

Potrivit informațiilor de la fața locului, femeia a fost la câțiva centimetri de decapitare, urmare a barei metalice care a căzut dintr-un TIR și a pătruns în autoturism prin partea din spate.

Bara a intrat prin lunetă, și a ieșit prin partea dreaptă-față a parbrizului. Practic, ambii ocupanți ai Matiz-ului au fost puși în pericol de respectivul obiect metalic.

Și o parte din prelata TIR-ului s-a desprins și a ajuns pe autoturismul marca Daewoo.

Polițiștii fac cercetări și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Echipajele medicale au fost solicitate în această dimineață să intervină pe raza localității Costești din județul Vaslui, după ce un apel la 112 semnala despre faptul că o persoană este rănită după ce autoturismul în care se afla, a fost lovit de o bară metalică căzută dintr-un TIR care i-a depășit. În momentul în care s-a produs incidentul, autoturismul era staționat.

„EPA Vaslui intervine în localitatea Costești, pe drumul care face legătura între satul Costești și DE 581, pentru o persoană în vârstă de 50 ani, care se afla într-un autoturism și a fost lovită de o bară căzută dintr-un TIR. Pacienta este conștientă. Acțiunea este în dinamică”, ne-a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Articolul precedentO primă seară incendiară la Open Camp Vaslui
Articolul următorGALERIE FOTO: Mănăstirea Florești a devenit muzeu