O femeie a fost mușcată de șarpe în comuna Bogdănești, în timp ce se afla în curtea gospodăriei. Ea a fost transportată la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman”  unde i s-a administrat tratament de specialitate.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, când o femeie în vârstă de 49 de ani din localitatea Vișinari, comuna Bogdănești, a fost atacată de un șarpe în timp ce se afla prin curtea casei. Cel care a sunat la 112 a fost chiar fiul victimei, care a declarat că a omorât șarpele, cel mai probabil fiind unul neveninos.

„Pacienta a fost adusă la Compartimentul de Primire Urgențe a Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad la ora 19.20, cu diagnosticul „plăgi mușcate gambă”. I s-a administrat tratament în Urgențe, adică i s-a făcut o perfuzie, i s-a administrat cortizon, a fost vaccinată antitetanos și i s-au prescris antibiotice, după care urma să meargă la Secția de Boli Infecțioase. Dar nu a mai ajuns acolo, ci a plecat acasă, dar fără să anunțe medicul”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt, acesta este primul caz din acest an înregistrat cu victimă mușcată de șarpe.

Articolul precedentAtenție la fermentarea vinului!
Articolul următor243 de șoferi testați cu alcool-test-ul, 6 permise suspendate și 23 de amenzi