O femeie a fost mușcată de șarpe în comuna Bogdănești, în timp ce se afla în curtea gospodăriei. Ea a fost transportată la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman”  unde i s-a administrat tratament de specialitate.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, când o femeie în vârstă de 49 de ani din localitatea Vișinari, comuna Bogdănești, a fost atacată de un șarpe în timp ce se afla prin curtea casei. Cel care a sunat la 112 a fost chiar fiul victimei, care a declarat că a omorât șarpele, cel mai probabil fiind unul neveninos.

„Pacienta a fost adusă la Compartimentul de Primire Urgențe a Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad la ora 19.20, cu diagnosticul „plăgi mușcate gambă”. I s-a administrat tratament în Urgențe, adică i s-a făcut o perfuzie, i s-a administrat cortizon, a fost vaccinată antitetanos și i s-au prescris antibiotice, după care urma să meargă la Secția de Boli Infecțioase. Dar nu a mai ajuns acolo, ci a plecat acasă, dar fără să anunțe medicul”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt, acesta este primul caz din acest an înregistrat cu victimă mușcată de șarpe.