În ziua de 24 septembrie a.c., polițiștii rutieri au desfășurat, la nivel județean, mai multe activități pentru prevenirea accidentelor rutiere, creșterea siguranței traficului rutier și prevenirea oboselii la volan.

Pe parcursul a cinci ore, în intervalul orar 04.00-09.00, polițiștii rutieri au oferit cafea conducătorilor auto ce tranzitau intersecția drumului european DE 581 cu drumul național DN 24 în zona „Crasna”, împreună cu prefectul și subprefectul județului Vaslui, îndemnând la prudență în trafic.

În aceeași perioadă, polițiștii au fost prezenți în intersecțiile drumului european  DE581 cu drumurile județene, ocazie cu care au constatat 2 infracțiuni de conducere a unui autovehicul de către o persoană cu alcoolemie peste limita legală (0,55mg/l  și  0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat) și au aplicat 23 de sancțiuni la regimul circulației rutiere, cu o valoare totală de 12. 835 lei.

Au fost testați cu aparatul alcool-test 243 de conducători auto, poliţiştii reținând 6 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe drumurile publice, 2 certificate de înmatriculare precum și 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Articolul precedentO femeie din comuna Bogdănești a ajuns la spital mușcată de șarpe
Articolul următorCasa memorială „Gheorghe Gheorghiu Dej” va fi reabilitată