Un accident bizar s-a petrecut astăzi după-amiază în dreptul Secției Boli Infecțioase a spitalului municipal Bârlad, după ce un autoturism a traversat în viteză bulevardul Republicii și s-a urcat pe trotuar, oprindu-se într-un gard.

Doar câteva secunde au făcut diferența ca accidentul să se soldeze doar cu pagube materiale și nu cu o victimă, după cum se vede pe camera de bord a unui autoturism care a trecut astăzi prin zona spitalului.

Pe imagini se poate observa cum autoturismul Dacia Logan iese din curtea spitalului municipal „Elena Beldiman” și accelerează trecând cu viteză prin intersecție fața autoturismelor oprite în fața trecerii de pietoni, sărind pe trotuar și apoi urcându-se pe gardul Secției Boli Infecțioase. Cu doar câteva secunde înainte ca mașina să sară bordura, pe trotuar trece un tânăr și imediat din spatele acestuia vehiculul se izbește de gard.

„Un apel efectuat la ora 13:30 a semnalat producerea unui accident pe bulevardul Republicii, în dreptul spitalului. La volan se afla o femeie în vârstă de 52 de ani, care nu a reușit să facă un viraj la stânga, a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un gard. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Șoferița de 52 de ani este angajată în cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Surse din interiorul acestuia susțin că femeia nu ar mai fi trebuit să aibă drept de condus din cauza unor afecțiuni medicale la picioare.

Articolul precedentFantasia a impresionat la Festivitatea de premiere a unităților școlare declarate ”Școli Europene”
Articolul următorS-a urcat beat la volan și a băgat mașina în șanț – FOTO