O nouă generaţie de elevi ai Liceului “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui şi-a luat zborul către noi orizonturi.

Conducerea liceului vasluian a ţinut să-i cinstească în cadru festiv, strigând pentru ultima oară cataloagele.

Cei 243 de proaspeţi absolvenţi au răspuns prezent, iar momentul festiv a fost unul încărcat de sentimente, nelipsind lacrimile de fericire, ţinând cont că dascălii acestei şcoli se despart de o altă generaţie promiţătoare.

„Este un moment emoţionant, ţinând cont că ne despărţim de o nouă generaţie de elevi. Suntem foarte bucuroşi că am ajuns la un capăt de drum cu ei. Suntem foarte mândri de ceea ce au realizat şi de faptul că au fost elevii liceului nostru. Anii de liceu rămân unici în viaţa fiecăruia. Porniţi spre lumea celor patru puncte cardinale plini de speranţe, însă gândurile voastre rămân aproape de şcoală. Mult succes la bacalaureat”, a spus Daniel Hulubei, directorul LER Vaslui.

Proaspeţii absolvenţi au fost felicitaţi de autorități, care au ţinut să le ureze mult succes tuturor elevilor la examenul de bacalaureat.

Şef de promoţie în acest an este Andrei Georgiani Talpalaru, care a primit o statuietă din partea conducerii liceului, care să-i amintească de perioada de licean de-a lungul vieţii.

El a urmat profilul mate-info și a încheiat cei patru ani de liceu cu media 9.95.

GALERIE FOTO

Articolul precedentTrei minori din Vaslui sunt în stare gravă, după ce s-au ars cu benzină
Articolul următorVasluieni pe podium la Concursul de chimie ”Petru Poni”