O pacientă de la spitalul municipal din Bârlad a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul unde se află secția de neurologie. Incidentul s-a petrecut în această dimineață la ora 05:00.

Pacienta – Crețu F., o femeie în vârstă de 73 de ani, din localitatea Ciocani, era internată la secția de neurologie cu „accident vascular cerebral, semipareză stângă și alte afecțiuni cardiovasculare.

Femeia de 73 de ani era sub tratament pentru AVC, dar i se administra și medicamentație pentru agitație psihomotorie. Dealtfel, medicul curant, a dispus măsuri de supraveghere sporite și imobilizarea acesteia prin metode specifice.

Bătrâna a reușit să se elibereze și în jurul orei 05:00 aceasta a deschis geamul și a sărit în gol. Ea fost găsită lovită la cap și cu o fractură la picior. Din cauza temperaturii scăzute de afară, Crețu F., prezenta și o formă de hipotermie.

Medicii au preluat-o și au transportat-o la Unitatea Primiri Urgențe, unde, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, femeia a fost declarată decedată.

Atât reprezentanții spitalului cât și polițiștii au deschis câte o anchetă în acest caz, pentru a se stabili împrejurările care au dus la producerea acestui incident în urma căruia femeia de 73 de ani a decedat.

Articolul precedentShow cu ambasadorul Cubei la Topul Firmelor
Articolul următorPreședinte FRF: ”Vasluiul este un model pentru România!”