Polițiștii hușeni au probat activitatea infracțională a trei bărbați, în vârstă de 17, 25, respectiv 35 de ani și a 2 femei de 33, respectiv 35 de ani, din comuna Pădureni, județul Vaslui, bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe și port fără drept, în locuri publice, de obiecte periculoase. 

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii au stabilit că, în seara de 28 noiembrie a.c., ora 19.00,  pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, cele 5 persoane mai sus menționate și-au adus amenințări, s-au agresat fizic și au distrus atât geamul de la o ușă de acces într-un magazin cât și o porțiune dintr-un gard. În timpul altercației, unul dintre participanți, un bărbat de 25 de ani, s-a folosit de o drujbă, pe care a agitat-o pentru a profera amenințări.

„În data de 5 decembrie a.c., față de cele 4 persoane majore a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore iar cursul zilei de astăzi, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.

Articolul precedentAmenzi pentru comercianții prinși cu marfă contrafăcută sau falsificată
Articolul următorUn bârlădean a ajuns în arestul IPJ Suceava, după ce s-a urcat beat la volan, fără permis și a distrus 2 mașini!