Plt.adj.şef. Sorin Păduraru a înregistrat o nouă performanţă la o competiție internațională “Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor”, organizate în perioada 20-29 septembrie, Gibraltar, competiţie la care au participat peste 1500 sportivi din 27 țări. Pompierul vasluian a obținut patru medalii, din care 2 de argint și 2 de bronz .

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a concurat la categoria 44 – 49 ani şi s-a clasat pe locul II la proba de săritură în lungime, locul II la proba 100 4 x 100 m, locul III la proba 100 m plat și locul III la săritura în lungime.

Performanţa militarului nu este singulară, acesta reușind în cei 11 ani în care a participat, să se claseze de fiecare dată pe poziții fruntașe, reprezentând cu cinste unitatea, I.G.S.U. și Ministerul Afacerilor Interne.

„Îl felicităm pe colegul nostru, plutonierul adjutant șef Păduraru Sorin, îi ținem pumnii în continuare, îi dorim sănătate, putere de muncă, și de ce nu, participarea la următoarea competiție ce se va desfășura anul viitor în orașul Chendgu din Republica Populară Chineză”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Articolul precedentINTERVENŢIILE POMPIERILOR VASLUIENI ÎN ULTIMELE 24 ORE
Articolul următorPavel Bartoș i-a cucerit pe vasluieni