România, cu 16 vasluieni în lot, a fost pe podium în clasamentul general pe medalii la Campionatul European de taekwon-do ITF, de la Sarajevo, Bosnia Herțegovina.

Lotul național a ocupat locul 3, în spatele Poloniei și Norvegiei, cu 27 de medalii cucerite, din care 9 de aur, 5 de argint și 13 de bronz.

Ca număr de medalii, România a fost pe locul secund, după Polonia, care a strâns 42 de medalii.

Lotul nostru, pregătit de doi antrenori federali din Vaslui, Mihai Hondru și Marius Ionicescu, a mai obținut titlurile de cea mai bună echipă de seniori și cea mai bună echipă de senioare.

7 din cei 10 sportivi care au format lotul de seniori sunt din Vaslui. Cinci sunt de la Clubul Liga de Est (Marcel Miron, Ștefan Frățian, Georgian Manea, Mircea Hondru, Andrei Chiriac) și doi de la Sulsa Vaslui (Alexandru Filip și Ștefan Toma).

Jumătate din cele 6 sportive care au format lotul de senioare provin de la Liga de Est Vaslui. Este vorba despre Adelina Mihai, Andra Ghețeu și Ana-Maria Hăisan.

Liga de Est Vaslui a mai avut la lot pe juniorii Miruna Lupașcu, Dragoș Chiriac, Laura Munteanu, Amalia Codreanu și Alin Moșuleț.

Lor li se adaugă arbitrul Cristian Popa și kinetoterapeutul Daniel Mocanu.

Sulsa a mai fost reprezentat de juniorul Rareș Mocanu.

Articolul precedentProxenet amendat cu 4700 de lei pentru că a înjurat polițiștii și nu i-a lăsat să legitimeze prostituatele
Articolul următorVasluianca Andra Larisa Ghețeu a spus DA, după ce a devenit campioană europeană la taekwon-do ITF!