Un copil în vârstă de zece ani, care venea de la școală și circula pe marginea drumului, a fost acroșat de un șofer neatent. Incidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 13:00, pe raza localității Perieni.

Copilul, venea de la școală și se deplasa regulamentar în afara carosabilului, pe raza localității Perieni. La un moment dat, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani care nu a păstrat distanța regulamentară față de un alt autovehicul care circula înaintea sa, a efectuat o manevră de evitare, moment în care a ieșit în decor și l-a lovit pe minorul care mergea pe marginea drumului.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței care l-a transportat pe cel mic la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” unde a fost diagnosticat cu o rană minoră în zona umărului.

Minorul în vârstă de zece ani se află în plasament familial de circa trei săptămâni, drept pentru care și Protecția Copilului Vaslui va efectua cercetări în acest caz. De asemenea, copilul va fi inclus într-un program de consiliere psihologică.

Șoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentCel mai bătrân jandarm din județ, sărbătorit la 97 de ani!
Articolul următor32 de misiuni în 24 de ore, pentru pompierii vasluieni!