Operatorul județean de gaze, Gaz Est Vaslui, are cu o mie de abonați casnici în plus din acest an.

Societate a investit în peste 26 km de rețea de gaze, lucrare care permite racordarea a încă 3.000 de abonați începând de anul viitor.

”În bună parte, mulți dintre noii abonați locuiesc la case, inclusiv în mediul urban, trecerea lor la încălzirea pe gaze naturale datorându-se și crizei de material lemnos din ultimii ani cu care se confruntă vasluienii. Consumul necesar încălzirii unei case este în general de 2,1 – 2,6 ori mai mare decât în cazul unui apartament. Pe de altă parte, mulți consumatori casnici își permit acum un consum mai generos, iar din această perspectivă, estimările noastre, făcute pe baza unui istoric de consum, au fost depășite, fiind nevoiți să suplimentăm stocurile. Abonații noștri pot fi însă linistiți, indiferent de cât de grea va fi această iarnă, avem asigurat necesarul de gaze naturale și le vom livra fără întrerupere și în cantitățile solicitate”, a precizat Adrian Tighici, directorul general al SC Gaz Est SA.

Operatorul vasluian a devenit un jucător important pe piața furnizării și distribuției de gaze naturale, dovadă fiind numărul mare de noi clienți importanți câștigați în întreaga țară, de la instituții publice la aeroporturi, mari consumatori de gaze naturale.

Articolul precedentVasluiul, exclus din Alianța Estului
Articolul următorA murit într-o groapă de pe un drum din Negrești