Vasluiul nu a fost invitat să adere la Alianța Estului, susține primarul Vasile Pavăl.

Edilul a explicat că nici nu a fost întrebat dacă e bine să facă parte din această asociere, însă nu regretă, fiindcă la nivel de Moldova există o Agenție de Dezvoltare, care are finanțări pentru diferite proiecte, inclusiv pentru infrastructură rutieră.

”Îmi pare rău că nu am aderat la Alianța Estului. Pe mine nu m-a întrebat nimeni nimic. Ce era să fac, să ies în piață și să țip!? Eu știu că este o Agenție de Dezvoltare pentru Regiunea Nord-Est unde fac parte din consiliul de conducere. Avem la agenție fixate obiective, ce finanțări se fac pe diverse proiecte, ne-am asumat că susținem realizarea autostrăzii Târgu Mureș-Iași. Când am să mă întâlnesc cu colegii mei din celelalte orașe care fac parte din alianță am să le transmit salutări”, a spus Vasile Pavăl. 

Șapte primari din patru județe ale Moldovei au semnat la Suceava contractul cadru de asociere ”Moldova se dezvoltă”. Printre primarii semnatari se numără edilii din Iași, Neamț, Botoșani și Suceava. 

Articolul precedentAPEL DISPERAT! O familie din Bârlad cere ajutor pentru repatrierea trupului unui tânăr mort în Italia
Articolul următorPeste o mie de abonați noi la furnizorul de gaze