Dacă în urmă cu trei ani bârlădenii asistau la adevărate acțiuni în forță, când noua conducere a administrației locale scotea în stradă Poliția Locală și apela la Poliția Municipală pentru a elibera bulevardul Republicii de mașinile parcate ilegal, astăzi nu mai interesează pe nimeni dacă șoferii parchează regulamentar sau nu.

Pe strada Stroe Belloescu, trotuarele proaspăt reamenajate de municipalitate au devenit parcări pentru cei care locuiesc în zonă.

Dacă unii conducători auto se mai folosesc de subterfugiul din lege și motivează că pot parca pe trotuar dacă lasă spațiu de 1 metru pentru deplasarea pietonilor, pe trotuarele de pe strada Stroe Belloescu nici măcar această regulă de bun simț nu mai există.

Și cât timp nimeni nu-i amendează pe acești riverani, câteva zeci de metri mai în josul străzii alți șoferi parchează pe trotuar, probabil pentru a merge la barurile sau pizzeriile din apropiere.

Astfel că, pietonii, sunt nevoiți să părăsească trotuarele și să coboare pe carosabil pentru a-și continua deplasarea pe lângă autoturismele care trec cu viteză pe porțiunea respectivă de șosea.

Situația persistă de ani buni pe strada mai sus amintită, agenții de la Poliția Locală sau Municipală nefiind văzuți niciodată să ia atitudine la aspectele semnalate chiar și edilului Dumitru Boroș.

Dacă aveți cunoștință despre situații similare așteptăm detalii și imagini pe adresa de e-mail a redacției.

Articolul precedentMelodiile muzicii clasice kazahe au răsunat la ”Hora din Străbuni”
Articolul următorMai multe blocuri din zona Confecții nu vor avea apă în ziua de marți, 6 august