Pentru a cunoaște regulile de circulație și pentru a preveni evenimente rutiere în care să fie implicați copiii, la inițiativa conducerii Grădiniței cu program prelungit nr. 11 Bârlad, sfârșitul anului de învățământ a fost marcat de o activitate care a oferit posibilitatea unui dialog între polițiștii locali și preșcolari, desigur, cu participarea și sprijinul cadrelor didactice.

Deși aflați la o vârstă fragedă, copiii au manifestat un real interes pentru a discuta despre locurile de joacă care le oferă siguranța, traversarea străzilor și  semnificația indicatoarelor rutiere referitoare la pietoni, vârsta de la care pot circula cu bicicleta ori momentul când pot deveni pasageri pe locul din dreapta al autoturismului.

La sfârșitul întâlnirii au fost prezentate o parte din dotările poliției locale.

Cea mai mare răsplată oferită de cei mici dascălilor și polițiștilor locali a constitut-o implicare activă în conversație, la care s-au adăugat zâmbete inocente, spontaneitate și emoțiile exprimate de chipurile lor sublime.

POLIȚIA LOCALĂ BÂRLAD adresează mulțumiri conducerii GRĂDINIȚEI CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 11 BÂRLAD pentru invitația de a participa la această întâlnire și exprimă disponibilitatea de a se implica în orice acțiune menită să aducă un plus de siguranță populației municipiului Bârlad.

Articolul precedentVasluiul are reprezentanți la Olimpiada Naţională de Creativitate Ştiinţifică
Articolul următorZIUA EUROPEANĂ DE PREVENIRE A FURTURILOR DIN LOCUINȚĂ