Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de o femeie în vârstă de 46 ani, din municipiul Vaslui, depistată la volan, fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii au observat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, care se deplasa pe raza comunei Dănești către localitatea Telejna, comuna Zăpodeni, care s-a oprit brusc din deplasare,

Imediat ce a observat echipajul poliției, vasluianca a a făcut schimb de locuri cu pasagerul din dreapta, lucru observat de oamenii legii.

După punerea în mișcarea a autoturismului, polițiștii au procedat la oprirea acestuia pentru verificări, ocazia cu care au constatat faptul că, femeia în vârstă de 46 ani, din municipiul Vaslui, care conducea inițial autoturismul nu posedă un permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedent”Cafeneaua publică” la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui
Articolul următorVasluian arestat în județul Neamț după ce a înșelat o femeie de 75 de ani. Ce metodă a folosit bărbatul