În contextul epidemiologic actual, se impune solidaritate cu personalul medico-sanitar de la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, aflat, în aceste zile, în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus.

Pentru procurarea necesarului de materiale sanitare pentru protejarea personalului, dar și pentru tratarea eventualelor cazuri de infectare cu noul coronavirus, Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, prin intermediul Primăriei și Consiliului Local Municipal Bârlad, face apel la toate persoanele fizice și juridice din municipiul Bârlad să susțină financiar achiziționarea următoarelor materiale, conform listei de necesități actuale.

Astfel, este nevoie urgentă de măști pentru pacienți, combinezoane (impermenabile, capeline, ușor de îmbrăcat), viziere, măști cu viziere, halate de unică folosință, mănuși pentru consultație, dezinfectanți pentru tegument și pentru suprafețe, mașină de spălat cu barieră igienică, echipament-costume pentru personalul medical.

Pentru persoanele fizice și juridice care doresc să contribuie cu bani, punem la dispoziție modelul de contract care se va încheia cu fiecare în parte, cu mențiunea că toate sumele de bani ce se vor strânge vor fi folosite exclusiv conform dorinței donatorilor.

Contul în care se pot face donații este specificat în modelul de contract, care, pentru operativitate, poate fi descărcat și completat de la domiciliu, scanat și transmis pe adresa de e-mail: [email protected].

Numele celor care vor dona nu vor fi făcute publice decât la solicitarea expresă a fiecărui donator în parte.

Articolul precedentITM Vaslui: „Angajatorii cât și angajații au obligația sã ia toate mãsurile care se impun pentru prevenirea infectãrii cu COVID 19”!
Articolul următorValentina Burdescu, măsuri de urgență pentru buna gestionare a activității Oficiului Național al Registrului Comerțului