La ședința de joi, 28 noiembrie, consilierii locali din municipiul Vaslui vor aproba studiul de fezabilitate pentru construirea unor socluri pentru statui.

Este vorba despre statuile lui Ion Iancu Lefter, Dr. Gheorghe Andreescu și Zeul Cronos. Valoarea totală a obiectivului de investiții se ridică la 100.871 lei.

Lucrările vor demara anul viitor și constau în amenajarea terenului, realizarea platformelor betonate și a elementelor supraterane din beton, finisarea soclurilor cu marmură, realizarea iluminatului ornamental etc.

În luna septembrie 2019, Consiliul Local Vaslui a aprobat alocarea sumei de aproape 600.0000 lei, pentru reabilitarea Monumentului Eroilor, de pe strada Mihail Kogălniceanu.

Acesta se află într-o stare avansată de degradare. Investiția vizează schimbarea finisajelor în procent de 100%: cruce – marmură; soclu cruce – marmură; pedestal – marmură; jardiniere – marmură; terasă – placare cu granit. 

Articolul precedentTransurb Vaslui, lăsat fără călători de pirații din transport
Articolul următorCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia”