Dezinteres total al Companiei de Drumuri pentru sensurile giratorii ale Bârladului, așa numește primarul Dumitru Boroș atitudinea celor de la  conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în urma unui răspuns care l-a scandalizat la maxim pe edil.

„Se poate observa că, în ambele cazuri, răspunsurile primite au fost redactate după metoda copy/paste, lucru care denotă profesionalismul și pregătirea îndoielnice ale celor care țin frâiele infrastructurii rutiere a țării.”

Dumitru Boroș îi acuză pe cei din conducerea CNAIR de lipsă de profesionalism după ce în ultimele șase luni, administrația bârlădeană a trimis nu mai puțin de 7 adrese prin care se solicitau informații cu privire la stadiul sensurilor giratorii din municipiul Bârlad. Ultimul răspuns l-a scandalizat pe edilul orașului, mai ales că unul identic a primit și un simplu bârlădean care a trimis la rândul său o solicitare în acest sens către CNAIR.

Atât Primăriei Bârlad cât și cetățeanului care a solicitat aceleași informații, a fost trimis același răspuns, redactat după metoda copy&paste.

„Aproape că nu mi-a venit să cred că răspunsul menit a ne edifica era de fapt o postare de pe o rețea de socializare. Una pe care tocmai o văzusem pe contul unui concitadin. Pentru noi, pentru Bârlad, lipsa sensurilor giratorii de pe Bulevardul Republicii, care se suprapune cu DN24, drum aflat în administrarea CNAIR, este o chestiune care nu mai suportă amânare. Asta în condițiile în care traficul din intersecții precum cea de la Confecții sau de la Fepa devine tot mai aglomerat, pe zi ce trece. Tot pe zi ce trece își pierd răbdarea și bârlădenii, care cer insistent amenajarea acestor sensuri. Și iată cum ne răspund cei de la CNAIR, cărora le-am cerut cu subiect și predicat să ne spună cine face studiul, ce termene are, cu cât au fost depășite, de ce, în ce stadiu se află acum proiectul și multe alte date tehnice care ne interesează, ca autoritate locală! Ne-au dat în schimb un copy/paste grosolan, așa cum trimit către oricine are curaj să-i întrebe de ce nu-și fac datoria! Parcă nici nu mai contează motivele pe care le invocă pentru tergiversarea demesurilor! Ce ne interesează pe noi că ei au declarat câștigător un prestator de servicii de studii neserios? Bârlădenii vor sensuri giratorii în orașul lor sufocat de trafic, nu scuze!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Articolul precedentPatroana firmei de mezeluri Vascar, condamnată la 4 ani de închisoare pentru fraude cu fonduri europene
Articolul următorMii de copii din județul Vaslui cu cel puțin un părinte aflat la muncă în străinătate