Având în vedere unele confuzii create în jurul intenției Primăriei Bârlad de a reamenaja două din parcurile de joacă, care circulă în aceste zile în mediul online și în rândul bârlădenilor, primarul municipiului Bârlad a infirmat și a venit cu precizările că în locațiile respective este vorba de modernizare.

„Parcurile de joacă vor fi reabilitate și modernizate, în niciun caz desființate. Acestea sunt situate pe raza asociațiilor numerele 7 și 22, respectiv în Zona „Stadion” și în vecinătatea sediului Poliției Locale Bârlad. Lucrările din ambele parcuri au fost contractate și prevăd înlocuirea echipamentelor existente cu unele noi, refacerea împrejmuirilor și montajul de covoare din cauciuc pe toată suprafața de joacă;

În plus, cele două parcuri vor fi dotate cu echipamente speciale destinate persoanelor cu dizabilități, dar și cu echipamente de fitness pentru adulți, astfel încât amplasamentele de recreere să se adreseze tuturor categoriilor de vârstă”, a precizat av. Dumitru Boroș, primarul municipiului Bârlad.

Articolul precedentDosar penal pentru că a condus o motocicletă fără numere de înmatriculare și fără permis
Articolul următorAutoturism radiat din circulaţie de autorităţile belgiene, descoperit în Vama Albiţa