Municipiul Huși a fosta gazda primelor partide din proiectul ”Handbalul în școlile de la sate”, inițiat de Asociația Județeană de Handbal (AJH) Vaslui și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui.

În sala de sport a Colegiului Național ”Cuza Vodă” au concurat echipe de băieți și fete de la școlile nr.1 Averești (prof. Diaconu Mihai), Liceul Tehnologic ”Petru Rareș” Vetrișoaia (prof. Drangoi Ionel), Școala Gimnazială ”Anastasie Fătu” Berezeni (prof.Drangoi Ionel) și Școala Gimnazială ”prof.Ioan Dănăilă” Ghermănești (prof. Cazan Gabriel).

”La această competiție au participat elevi ai claselor V-VIII, fete și băieți, născuți 2004 și mai tineri. S-au desfășurat jocuri viu disputate, la care echipele angrenate în joc au fost susținute de proprii suporteri, dar și de ceilalți competitori. Au fost selecționați de către profesorii de la LPS Vaslui, 9 băieți și 14 fete care vor participa la etapa finală din 8-9 decembrie. Jocurile au fost arbitrate de elevii sportivi Anton Rareș și Hordilă Radu, de la LPS Vaslui”, a spus prof.Liviu Gugleș, inițiatorul proiectului.

Următoarea etapă se va desfășura duminică, 21 octombrie, la Liceul Tehnologic Murgeni.

Articolul precedentȘtafeta Veteranilor, popas la statuia lui Ștefan cel Mare
Articolul următorMai multe localitați din județul Vaslui nu vor avea curent electric vineri, 19 octombrie