Grădinița nr.11 Vaslui, structură a Școlii ”Constantin Motaș” Vaslui, a derulat în acest an școlar proiectul educațional ”Albinuțele Vesele”, coordonate de educatoarele Mariana Plumb și Mirela Macovei.

În buna derulare a activităților, echipa de proiect a avut ca parteneră pe Danina Line, reprezentată de directorul Danina-Laura Iacob.
Pe parcursul anului școlar, copiii, sub îndrumarea celor două educatoare, au realizat o expoziție cu lucrări dedicate ”În așteptarea lui Moș Niolae”, au organizat un atelier de lucru că mamele copiilor, intitulat ”Mama mea e cea mai dragă/Mama mea e cea mai bună!”.
A urmat un program artistic dedicat Zilei Internaționale a Copilului, intitulat ”O lume a copilăriei”.
”Mii de mulțumiri aducem părinților, care au răspuns pozitiv la propunerea noastră, prin prezența la activitățile desfășurate și la realizarea costumațiilor copiilor. Mulțumim, în mod special,doamnei Danina Iacob pentru sponsorizarea cu obiecte de îmbrăcăminte a preșcolarilor de la grupa mică. A fost un proiect muncit cu drag, de noi, dascălii, dar și de copii și părinți”, a declarat Mariana Plumb.

GALERIE FOTO

Articolul precedentHușana câștigă în fața CSM FC Vaslui, scor 1-0
Articolul următorElevii de la Munteni de Jos s-au întâlnit cu autori de carte