Astăzi, consilierii locali au luat de decizie istorică pentru oraș: în cel mai scurt timp, Vasluiul va avea bazin de înot olimpic la standarde occidentale.

Deocamdată, a fost aprobat proiectul de predare către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții “C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții.

Potrivit documentului aprobat de CL, baza sportivă se va ridica în incinta complexului Ștrand Municipal și prevede bazin olimpic de competiții, bazin de antrenament, bazin pentru copii, gradene cu 1.400 locuri, vestiare și alte încăperi funcționale și de deservire.

Ca urmare a predării amplasamentului, CNI va stabili proiectantul de specialitate pentru întocmirea studiului de fezabilitate aferent bazinului olimpic de înot al municipiului Vaslui.

”Această realizare constituie încheierea încă unei etape din parcursul spre materializarea obiectivului și vine ca urmare a unor demersuri îndelungate pentru identificarea sursei de finanțare necesare complexului, menit să găzduiască evenimente naționale și internaționale de profil, dar și să vină în ajutorul publicului amator de înot și al celor care se antrenează în vederea participării la competiții”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Articolul precedentCOOPERARE ROMÂNO – FRANCEZĂ: Percheziții în Bârlad și Murgeni
Articolul următorMarfă confiscată de polițiștii vasluieni