Jandarmii vasluieni vor asigura măsuri de ordine publică la ceremoniile religioase ocazionate de Sărbătoarea Botezul Domnului (Bobotează).

Misiunea jandarmilor vasluieni este de a asigura protecția participanților, precum  și de a preveni săvârșirea de fapte antisociale ce pot tulbura ordinea și siguranța publică.

”Jandarmeria Vaslui recomandă cetățenilor care vor participa la aceste manifestări să dea dovadă de înțelegere, calm, să adopte un comportament  civilizat și să aștepte cu răbdare împărțirea apei sfințite, fără a produce acte de dezordine. Totodată, Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui recomandă cetățenilor să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale și să ceară sprijin fortelor de ordine sau să apeleze numărul unic de urgență 112 dacă sunt martorii unor fapte ce contravin normelor de conviețuire socială”, a declarat Sorin Niță, purtătorul de cuvânt al IJJ Vaslui.

Efective ale jandarmilor vor fi prezente în zona lăcașurilor de cult și pe 7 ianuarie, la prăznuirea Sf.Ioan Botezătorul.

Articolul precedentBătălia de la Podul Înalt va fi evocată de muzeul vasluian
Articolul următorAdolescentă arsă de concubin la Fâstâci