În cadrul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” a fost lansată cartea ”Cugetări de pe Facebook”, scrisă de Romică Brunchi.

Evenimentul a fost prefațat de Mihai Batog Bujeniță, care a salutat ideea vasluianului, precizând că ”în sfârșit avem un autor adevărat de carte umoristică”, avertizând că ”astfel de scriitori sunt din ce în ce mai puțini”.

”Romică Brunchi și ale sale Cugetări de pe Facebook provoacă celor doritori de umor elegant și fin acel suspin de ușurare, fiindcă, iată, pe o piață aflată, de mai multă vreme în mare lipsă de produse noi, calitatativ superioare, avem, în sfârșit, ce să admirăm”, a spus Mihai Batog Bujeniță.

Cartea este superb ilustrată de graficianul Costel Pătrășcan, care s-a arătat încântat de colaborarea cu Romică Brunchi.

Autorul a încheiat cu un moment muzical, alături de bunul său prieten, Cristi Hîncu, care au interpretat împreună câteva piese folk.

Toți cei prezenți nu i-au dat voie lui Romică Brunchi să plece acasă, până nu a acordat autografe pe prima sa apariție editorială umoristică.

Articolul precedentPrimarul Tamaș contraatacă: „Nu pleacă nimeni din partid când vrea Tătaru sau Boroș!”
Articolul următorBustul unui fost primar al Vasluiului, amplasat în parcul Mihail Kogălniceanu