Astăzi, la Vaslui, în prezența vicepremierului Paul Stănescu, s-a semnat contractul pentru execuția Șoselei Ocolitoare a Bârladului.

În vizita sa de lucru, în județul Vaslui, Paul Stănescu (vicepremier în Guvernul României) a asistat la semnarea contractului pentru proiectarea și execuția mult-așteptatei șosele de centură a municipiului Bârlad.

Contractul s-a semnat la sediul Consiliului Județean, între constructorul care a fost desemnat câștigătorul licitației, respectiv Asocierea S.C. Tehnic Asist S.R.L. – S.C. Tass Infra Logistic S.R.L. Botosani și Compania Nationalã de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), reprezentată de directorul Ștefan Narcis Neaga. La semnarea contractului au fost prezenți majoritatea primarilor din județul Vaslui.

Conform contractului, proiectarea va dura aproximativ 8 luni de zile iar execuția este stipulată să fie finalizată în cca. 2 ani și jumătate.

Prezent la semnarea contractului, vicepremierul Paul Stănescu a urat succes constructorului și a dat vestea celor prezenți că se va face și varianta ocolitoare a orașului Vaslui.

 

Articolul precedentPădureni, gazda clubului de limba japoneză
Articolul următorUn permis de conducere fals și trei infracțiuni