Începând de ieri, 12 noiembrie, sala de sport a Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” a primit toate avizele și autorizațiile necesare de funcționare, drept pentru care s-a făcut recepția lucrării. Începând de luni, 18 noiembrie, elevii își vor putea desfășura orele de sport în noua incintă.

Timp de trei ore reprezentanții ISU Vaslui și cei ai Companiei Naționale de Investiții, împreună cu constructorul, administratorul școlii și primăria Bârlad (care este beneficiarul investiției), au inspectat clădirea și documentația, iar la final toți au căzut de acord că imobilul poate fi recepționat.

Construcția noii săli de sport a școlii gimnaziale „Episcop Iacov Antonoivici” a durat aprope doi ani și două luni, iar valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ șase milioane de lei. Suprafața sălii este de peste 1400 mp. În prezent este printre cele mai moderne săli de sport din zona Moldovei.

ImagineImagine

Articolul precedentBârlădenii sunt așteptați la Muzeul „Vasile Pârvan” pentru o „Incursiune în universul religios preistoric”
Articolul următorFostul primar de Drânceni, cercetat de DNA Pitești