Primăria Municipiului Bârlad aduce la cunoștință că, de câteva zile, a reînceput o nouă etapă de refacere a trotuarelor din oraș, de această dată pe un număr de șase străzi, însumând aproape 1.100 de metri liniari.

Tratuarele care vor fi refăcute, prin montaj de pavele, sunt pe străzile Stroe Belloescu, General Naumescu, 1 Decembrie, Popa Șapcă, Dreptății și Constantin Hamangiu. Lucrările vor trebui finalizate până cel târziu pe data de 10 decembrie.

„Starea jalnică în care aflau trotuarele de pe mai multe străzi din municipiu ne-a determinat să inițiem o nouă etapă de refacere a lor. Intervenim, de această dată, pe alte străzi cu trafic pietonal ridicat și foarte ridicat. Avem un constructor care, până în acest moment, lucrează conform termenelor asumate prin contract, motiv pentru care toate trotuarele de pe cele șase străzi ar putea fi terminate la timp, evident, în funcție de condițiile meteo. Numai în ultimii trei ani s-au reabilitat trotuare pe mai bine de 9 kilometri de străzi și asigurăm că refacerea și repararea lor va continua și anul viitor. Avem în atenție toate străzile cu probleme!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

valoare totală de circa 460.000 lei, bani proveniți de la bugetul local.

Articolul precedentSemiremorcă radiată din circulaţie, descoperită în trafic de polițiștii de frontieră de la Albiţa
Articolul următorPrefectul județului Vaslui, Eduard Andrei Popica, și-a dat demisia de onoare