Scandal de proporții la ședința organizației PNL Vaslui, unde a fost chemată poliția să intervină și să evacueze doi primari care nu au fost convocați la întrunire. Aceștia ar fi refuzat să părăsească sala de ședință.

Primarii comunelor Șuletea și Gherghești din județul vaslui, Ciprian Robert Tamaș și Nixon Ibănescu, au fost invitați să părăsească sala de ședințe, pe motiv că nu au fost invitați la respectiva întrunire. Imediat, aceștia au început să le reproșeze șefilor de partid că nu au acest drept și că s-ar comite o ilegalitate.

După refuzurile repetate ale celor doi edili de a părăsi sala de ședințe, președintele interimar al Organizației Huși, Radu Bobârnat, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul forțelor de ordine.

În momentul în care echipajul de poliţie a ajuns la sediul respectiv, conflictul fusese aplanat şi nu s-a impus aplicarea vreunei sancţiuni contravenţionale. Cei doi edili au primit avertisment verbal.

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat că Ciprian Robert Tamaș și Nixon Ibănescu nu au fost primiţi la şedinţă și au venit la respectiva întâlnire “puşi pe scandal”. Președintele PNL Vaslui le-a reproşat acestora o apropiere de PSD.

Articolul precedentPERSOANĂ ARESTATĂ PENTRU CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI
Articolul următorLa volan fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice