foto: fanhandbal.ro

De mâine și până duminică, la Brașov se desfășoară turneul semifinal al Diviziei A la handbal masculin, la care participă și CSM Vaslui.

Formația vasluiană va debuta, de la ora 10, cu HC Szejke Odorhei, meciul fiind arbitrat de cuplul L Cruceru (Mehedinți)-A Eremia (Gorj), observator FRH fiind delegat ieșeanul Paul Anton.

Handbalistul Silvian Amihăesei susține că Vasluiul a picat într-o grupă dificilă, însă șansele echipei sale de a se califica la turneul final sunt mari.

Acesta consideră adversara de mâine drept o echipă tânără și arțăgoasă.

”Cred că șansele noastre să ne calificăm mai departe sunt mari, având în vedere cum ne-am pregătit pentru etapa asta a competiției și câtă muncă am depus! O să tratăm orice meci ca pe o finală și o să dăm totul pentru a câștiga! Părerea mea este că grupa din care facem parte este foarte echilibrată, cu două echipe care și-au anunțat intenția de a promova: Vaslui și Reșița, alături de Odorhei, o echipă omogenă și foarte arțăgoasă. Va fi un turneu greu și interesant de unde sper să ieșim victorioși! Cred cu tărie că putem și merităm să ne calificăm în Liga Zimbrilor!”, a spus, pentru www.sportactual.ro, Silvian Amihăesei.

Sâmbătă, 4 mai, vasluienii vor întâlni, de la ora 10, pe CS Medgidia, iar duminică, 5 mai, de la ora 12, vor juca cu CSM Reșița.

Articolul precedentZiua Muncii sărbătorită printr-un spectacol folcloric la Vaslui
Articolul următorCompetiții de ciclism și cros, de Ziua Tineretului